.io-Spelletjes

Over Onze .io-Spelletjes

Zoek jij de coolste .io-spelletjes op internet? Je vindt ze allemaal hier!  Daag andere spelers uit in geweldige spelletjes als Slither.io, Hole.io en nog veel meer!

Wat zijn .io-spelletjes?

Dit zijn multiplayerspelletjes die nooit eindigen. Je kunt het tegen andere spelers van over de hele wereld opnemen in eindeloze gevechten die 24 uur per dag doorgaan!

De term '.io-spel' stamt uit 2015 toen de allereerste online ging met een .io-domein gebaseerd in een regio die Brits Indische Oceaanterritorium heette. De naam van het spelletje was Agar.io en werd een doorslaand succes. Om die reden besloten andere programmeurs ook de .io-domeinen voor hun eigen creaties te gebruiken, waardoor er een compleet nieuwe genre van online gaming ontstond!

Wat zijn de populairste .io Spelletjes?

.io-spelletjes zijn enorm populair geworden. Hier zijn slechts een paar die de meeste aandacht van spelers over de hele wereld hebben getrokken. 

 1. Hole.io
 2. Slither.io
 3. Blije slangen
 4. Wormate.io
 5. FlipSurf.io
 6. Superhero.io
 7. Paper.io 2
 8. Worms.Zone
 9. Little Big Snake
 10. Snowball.io

Wat zijn de beste .io Spelletjes op mobiel?

Je kunt .io-spelletjes zelfs op je favoriete mobiele apparaat spelen. Probeer een van deze fantastische titels op een tablet of smartphone. 

 1. Wormate.io
 2. Gartic.io
 3. Worms.Zone
 4. Fishing.io
 5. Shell Shockers

Wat zijn de nieuwste .io Spelletjes?

 1. DRAWar.io
 2. Corona Virus.io
 3. FlipSurf.io
 4. Paint.io
 5. Cellcraft.io

De pret eindigt nooit met onze geweldige collectie van .io-spelletjes. Check ook de andere fantastische titels in onze collectie van populaire gratis spelletjes.