Kook Spelletjes

Kook Spelletjes Gratis online

Je hoeft geen vakkundige chef-kok te zijn of in het echte leven goed te kunnen koken om van deze gratis kookspelletjes te genieten. Stap deze virtuele keukens binnen waar je alle apparatuur en ingrediënten vindt die je nodig hebt. Er zijn een heleboel fantastische maaltijden om te bereiden en ook een paar heerlijke toetjes. Probeer de cake- of bakspelletjes. Gebruik recepten uit alle hoeken van de wereld of bak gewoon een paar simpele muffins. O, en vergeet ook de fantastische pizzaspelletjes niet. Dat zijn een van onze grappigste online spelletjes.

Schorten zijn optioneel in deze gratis online spelletjes! Ontdek waar jij mee eindigt als je alles van burgers tot sushi probeert te maken. Probeer voor een nog grotere uitdaging een van de restaurantsimulaties. Lukt het jou om alle bestellingen bij te houden in de Papa-spelletjes? Papa is een kok die een heleboel coole cafés bezit.

Maar als je het liever wat rustiger aan doet, zit je bij Sara helemaal goed. Deze fantastische chef heeft haar eigen gameserie. In de Sara’s Cooking Class-spelletjes, leert ze jou hoe je Instagram-waardige taarten bakt, de heerlijkste Mexicaanse gerechten bereidt en nog veel meer! Deze online kookspelletjes zijn een geweldige manier om met recepten te experimenteren voordat je ze in je eigen keuken uitprobeert. Welke speel jij als eerste?