Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Impostor Spelletjes

Over Onze Impostor Spelletjes

Een vijand houdt zich schuil in de schaduw. Ben jij dat misschien? Speel als een meedogenloze saboteur of een crewlid dat vastbesloten is hem via de dichtstbijzijnde luchtsluis naar buiten te duwen in onze spannende Impostor spelletjes. Elk spelletje is geïnspireerd op Among Us, het immens populaire actiespelletje. Jij schiet jezelf naar de buitenste regionen van de kosmos waar een aantal dodelijke missies en mysteries op het punt van beginnen staat.

Opperste concentratie is vereist, anders krijg je misschien wel een mes in je rug of eet een buitenaards wezen je hersenen op in deze interstellaire avontuurspelletjes! Sluit je aan bij de heldhaftige helden of word een schurkerige schurk. De keuze is aan jou. Ben jij de jager of word je opgejaagd?

Spanning in overvloed. Deze survivalspelletjes zijn er in verschillende varianten. Naast een paar gevaarlijke kat- en muisspelletjes kun je ook wat vrienden proberen te redden die vastzitten in een chaotisch ruimtestation of buitenaardse wezens zoeken die zich schuilhouden in een illustraties. Deze multiplayerspelletjes zullen je op het puntje van je stoel houden!