Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Voertuig Spelletjes

Spelletjes voor de snelle en af en toe woeste bestuurders.

Met een snelheid van 160 km per uur doorheen je buurt rijden is iets dat waarschijnlijk niet goed zal eindigen. In plaats van een snelheidsboete te riskeren, of nog erger, kun je je behoefte aan verkeerschaos vervullen met deze categorie van gratis online spelletjes

Wil je graag rondrijden in een ferrari op een van de coolste snelheidscircuits van Europa of je een weg banen doorheen het slijk op een BMX parcours? Deze spelletjes laten het je beide doen, virtueel natuurlijk. Ze zullen zeker weten je behoefte aan snelheid helpen vervullen.

Sommige circuits die je hier zal vinden zijn realistisch en sommige zijn  helemaal wild. Je zult racen op allerlei circuits die de ervaring nabootsen van bochten nemen in een gesimuleerde versie van  evenementen zoals de Indianapolis 500 of de 24 uren van Le Mans. Als je liever modderig wordt, dan zijn er heel wat spelletjes die je in een jeep off-road sturen, een quad of een ander ruw en stoer voertuig. Als je voor een ervaring zoekt die het helemaal te gek maakt, kun je ook de uitdaging aangaan om het tot de eindstreep te halen op circuits met te gekke bochten, sprongen en helemaal waanzinnige gevaren die je waarschijnlijk nooit zal tegenkomen in het echte leven. 

 

Je kunt in een auto racen, een monstertruck of andere voertuigen. Als je liever de weg aflegt met een tweewieler, dan zijn er ook heel wat motorvoertuigen of BMX fietsen. Als je een spel verkiest waarbij je niet hoeft te racen met een aantal andere medogenloze racewagenbestuurders, kun je een leuk parkeerspel uitproberen of eentje met vrachtwagens. Denk je dat je een lading kan transporteren doorheen de snelwegen van Amerika of op één van de meest gevaarlijke wegen van Rusland? Je vindt je antwoord in deze categorie van gratis online spelletjes